Vælg den smarte løsning: Plast pullerter fra By Bang

Du ser dem flere og flere steder i bybilledet. Pullerter bruges i stigende grad til at sikre uvedkommende kørsel på såvel private som offentlige områder. De er således også en vigtig del af byernes terrorsikring.

Pullerter fås i en lang række designs. Der er f.eks. flere modeller, der kan vippes op og ned, hvis man kun vil spærre området af i visse tidsintervaller, ligesom andre helt kan monteres og demonteres efter behov. Der kan også vælges mellem flere låsemekanismer.

Virksomheden By Bang har et velassorteret udvalg af pullerter af en høj kvalitet. Som et ekstra plus er de også fremstillet af genbrugsplast – det miljørigtige valg.   

Plast pullerter – slidstærke og vedligeholdelsesvenlige

By Bang har bevidst specialiseret sig i produkter af genbrugsplast, heriblandt udemøbler og pullerter i genbrugsplast.

Der er tale om en utroligt slidstærk konstruktion, samtidig med at plast pullerter er uhyre vedligeholdelsesvenlige og derfor holder sig pæne i længere tid.

Overvej gerne, om du vil kombinere de forskellige plast pullerter med tilsvarende bænke i genbrugsplast, så der kan skabes hyggelige oaser i byrummet – alt sammen med respekt for naturen.

Du kan finde det hele hos By Bang.

Designet og produceret i Randers

By Bang både designer og producerer deres plast pullerter på fabriksfaciliteterne i Randers. Det bevirker også, at der er et utroligt tæt sammenspil mellem de enkelte afdelinger, så produktionen effektiviseres.

Der er dog altid en gylden mulighed for at skræddersy løsningerne, hvorfor den randrusianske virksomhed hellere end gerne åbner op for en dialog om specialløsninger.

Du er altid velkommen til at trække på By Bangs mere end 30 års erfaring i branchen, både når det kommer til selve designfasen såvel som monteringen af plast pullerterne i uderummet.

Vil du foretage et pullert genbrugsplast køb snarest muligt, kan du med fordel kontakte By Bang allerede i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *