Sådan gør du udearealet ved din kontorbygning til mere end bare et rygerum

Hvis du er chef eller leder i en virksomhed og gerne vil oppe trivslen på kontoret for dine medarbejdere, så gavner det at give dem mulighed for pauser udendørs og frisk luft med fx en københavner bænk.

Giv kontorarbejderne mulighed for at opholde sig udenfor for at skabe trivsel

En pause væk fra kontorets støj og det samme bord som man sidder ved hele dagen, gør store underværker for medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen.

Det vil tillade, at de fjerner hjernen fra deres opgaver i bare lidt tid. Derfor kan du snakke med ejerne og/eller vedligeholdelsen af din kontorbygnings udearealer, så de kan benyttes til en ordentlig pause i frokostpausen.

Hvordan skaber man et attraktivt udeareal?

Men hvordan skaber man et udeareal, som ikke kun er tiltrækkende for rygerne, men for alle medarbejdere? Det gør man gennem dekor og vedligeholdelse.

1. Giv plads til det sociale med bordebænkesæt

Skab områder til det sociale i udearealer ved at opstille nogle få bordebænkesæt som folk kan samles om.

Jo flere, der gør det til en vane at gå udenfor, jo flere vil også følge trop.

2. Giv plads til det private med en smuk københavnerbænk

Med en smuk københavnerbænk kan du også give plads til ro og privatliv på udearealerne. Nogle gange har folk brug for en kort pause for at være alene og opstillingen af flere københavnerbænke giver plads til dette.

3. Pas på naturen – også selvom, der måske ikke er meget af den

Udover at udsmykke området med en københavnerbænk, som er en berømt bænk med klassisk design til fodgængeres komfort og udsmykning af byen, så skal udearealerne også holdes vedlige, så det er rart at være der.

Især udsmykning med blomster og planter hjælper på atmosfæren udenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *